ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Πότε μπορεί να ακυρωθεί η διατροφή;

Σύμφωνα με την νομολογία ο πρώην άντρας/ η πρώην γυναίκα που πληρώνει διατροφή θα πρέπει να αποδείξει ενώπιον δικαστηρίου τις περιστάσεις που οδήγησαν στη ακύρωση ή μείωση της διατροφής. Ακριβώς σε αυτό το σημείο συχνά το πρόσωπο που καταβάλει τη διατροφή δεν έχει τις αναγκαίες αποδείξεις και χάνει τη δίκη, διότι, όταν παίζονται πολλά χρήματα, λέγονται και πολλά ψέματα και ας έχουν ορκιστεί στο δικαστήριο. Αυτό σημαίνει για εκείνον/ εκείνη που πληρώνει τη διατροφή ότι πρέπει να στραφεί σε ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά του με επιτυχία. Οι ιδιωτικοί ερευνητές του γραφείου SPYro μπορούν να σας βοηθήσουν μέσω παρακολουθήσεων και ερευνών να αποκτήσετε τα αναγκαία και συχνά καθοριστικής σημασίας αποδεικτικά στοιχεία και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την ομοσπονδία.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.