ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Εγγύηση για διακριτική λύση των προβλημάτων σας

 

Εκτός από έρευνες για λογαριασμό δικηγόρων και επιχειρήσεων όλων των κλάδων, όπως λ.χ. ασφαλιστικές εταιρίες, το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας ενεργεί και για λογαριασμό κρατικών επιχειρήσεων και τοπικών φορέων. Αλλά και όμιλοι με παγκόσμια παρουσία και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανήκουν στους ικανοποιημένους πελάτες μας. Ακόμη και η ελληνική δικαιοδοσία μετρά στους ικανοποιημένους πελάτες του γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro.
 
Πολλοί από του ιδιωτικούς ερευνητές μας εργάστηκαν στο παρελθόν σε κρατικές διωκτικές αρχές όπως π.χ. την μυστική υπηρεσία (Ε.Υ.Π) ή αστυνομικά τμήματα. Εκμεταλλευτείτε την πείρα των ιδιωτικών ερευνητών μας για να επιτύχετε τους στόχους σας.
 
Αν χρειάζεστε τη συμβουλή ενός ιδιωτικού ερευνητή, τότε επικοινωνήστε με το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας στο 6974372702 , όπου ένας πεπειραμένος ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) βρίσκεται στο πλευρό σας, για να σας συμβουλεύσει. Επίσης μπορείτε μέσω του ηλεκτρονικού εντύπου επικοινωνίας μας να επικοινωνήσετε διακριτικά και άμεσα με το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.