ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αυτό που εκλείπει από κάθε επαγγελματικό χώρο σήμερα και συνάμα αποτελεί το κυρίαρχο διακριτικό γνώρισμα είναι ο επαγγελματισμός. Ο επαγγελματισμός νοείται ως η εντιμότητα στις συναλλαγές, η τήρηση των υποσχέσεων και των όρων συνεργασίας και είναι το χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τους άριστους από τους χείριστους. Πολλοί διατείνονται ότι πρόκειται περί μιας τελείως υποκειμενικής έννοιας και αντίληψης των όρων και της ουσίας δραστηριοποίησης κάθε επαγγελματία. Το γεγονός όμως είναι ότι εδράζεται σε απολύτως αντικειμενικές βάσεις, ευεπίφορες κριτικής ανάλυσης και τεκμηρίωσης.

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective έχει αποδειχθεί πως τηρεί μια πολύ αυστηρή πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα εντολείς, λοιποί επαγγελματίες του χώρου και κοινό να του προσφέρουν επάξια τον τίτλο του απόλυτου επαγγελματία στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Τούτο συμβαίνει διότι η εμπιστοσύνη, η εχεμύθεια, η υπευθυνότητα και η συνέπεια αποτελούν θεμελιώδεις και απαράβατες για εμάς αξίες.

Το Γραφείο μας λειτουργεί υπό τους πλέον ξεκάθαρους και διαφανείς όρους. Από την αρχή, μέλημά μας είναι να είμαστε απολύτως σαφείς και κατανοητοί ως προς τους όρους συνεργασίας με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να μείνει ευχαριστημένος τόσο από το οικονομικό σκέλος της επαγγελματικής μας σχέσης όσο και από την έκβαση της υπόθεσης. Μάλιστα, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective είναι από τα λίγα – εάν όχι το μόνο -  που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εάν η πορεία της έρευνας ή τα αποτελέσματά της αποκλίνουν ή αναιρούν όσα συμφωνήθηκαν. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων προϋποθέτει τη δική μας υπαιτιότητα – παράλειψη ή αστοχία – ως προς την αποτυχημένη έκβαση μιας υπόθεσης εντολέα μας. Σε μια τέτοια πιθανότητα, το Γραφείο μας δεσμεύεται να επιστρέψει ακέραιο το ποσό των χρημάτων που είχε καταβληθεί κατά την ανάθεση της υπόθεσης και τη σύναψη της συμφωνίας.

Πέραν της εγγύησης επιστροφής χρημάτων, υπάρχουν πλείστα άλλα δεδομένα που αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό του Γραφείου Ερευνών μας. Η εντιμότητα, η υπευθυνότητα και η συνέπειά μας επιβεβαιώνονται καθημερινά από τη ποικιλία των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε επιτυχώς, προσφέροντας λύσεις και ανακούφιση σε όσα απασχολούν τους πελάτες μας. Με μεθοδικότητα, συνέπεια και συστηματικότητα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιονδήποτε τις χρειάζεται όσο πολύπλοκη και αν είναι η υπόθεσή του και ανεξάρτητα από το χώρο που επεκτείνονται. Δηλαδή, η δραστηριοποίησή μας δεν εντοπίζεται στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο μιας περιοχής ή νομού, αλλά επεκτείνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και την εξέλιξη της υπόθεσης του εντολέα μας. Το δίκτυο δραστηριοποίησής μας εξαπλώνεται σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου που εγγυώνται για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όσον αφορά το εύρος των υποθέσεων στο οποίο καλείται να ανταποκριθεί το Γραφείο μας, μπορεί να σας εκπλήξει. Ο λόγος είναι ότι δεν εξειδικευόμαστε σε ένα μόνο είδος υποθέσεων όπως επί παραδείγματι τις οικονομικές υποθέσεις. Τα χρόνια τριβής μας με το αντικείμενο, η συνεχή επιμόρφωση και κατάρτισή μας, μας κατέστησαν ικανούς να αναλαμβάνουμε με πλήρη ευθύνη την επιτυχή εξιχνίαση μεγάλου εύρους υποθέσεων όπως κλοπές, διαρρήξεις, εγκλήματα πάθους, εμπόριο ναρκωτικών, διενέργεια τεστ πατρότητας DNA, απαγωγές, δολοφονίες μέχρι και πολύ απλές παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων. Τα τελευταία χρόνια, η αύξηση των περιστατικών σχολικού εκφοβισμού, ηλεκτρονικής παρακολούθησης και εν γένει παιδικής και εφηβικής παραβατικής συμπεριφοράς έστρεψε το ενδιαφέρον μας και σε αυτόν τον τομέα.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε υπόθεση και αν σας απασχολεί μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, στο Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός Detective, όπου η διεύθυνση και το επιστημονικό προσωπικό θα ακούσουν το πρόβλημά σας, θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις σε όσα σας ταλανίζουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός μας αποτελούν τη μόνη σίγουρη εγγύηση για τη διέξοδό σας από το λαβύρινθο των προβλημάτων σας. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και βοηθήσουμε.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.