ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Καλώσορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην καινοτόμα και διαρκώς εμπλουτιζόμενη ιστοσελίδα μας!!! Η παρούσα ιστοσελίδα ήταν απαίτηση των πελατών μας και δική μας ανάγκη προσφοράς σε εσάς, συνεχούς ενημέρωσης για τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις επιτυχείς λύσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε. Σας υποσχόμαστε ότι στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ό,τι ακριβώς αναζητάτε εύκολα και γρήγορα.

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, αποτελεί ιδιωτική επιχείρηση υπό τη διεύθυνση του Ζακυνθινού Σ., που έχει εξειδικευθεί και καταρτιστεί στον τομέα αυτό επί πολλά χρόνια, εκκινώντας από τη Γερμανία. Η πολύχρονη πείρα του και εμβάθυνσή του αντανακλάται στην κατοχή και κατοχύρωση– του μοναδικού στην Ελλάδα – πιστοποιητικού διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001/2008. Το πιστοποιητικό αυτό αλλά και η εν γένει δραστηριοποίηση του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, σημαίνουν δέσμευση και εγγύηση για υψηλής ποιότητας, απαιτήσεων και αποτελεσμάτων υπηρεσιών έρευνας.

Στόχος της παρούσας ιστοσελίδας είναι η αναλυτική παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μετά από μια σύντομη περιήγηση, δεν υπάρχει υπόθεση στην οποία να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε. Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας αφ’ ενός να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και αφ’ ετέρου να είναι αντάξια της φήμης μας. Οι όροι συνεργασίας και λειτουργίας μας, σε οικονομικό και ερευνητικό επίπεδο, είναι εξαρχής απολύτως ξεκάθαροι ενώ προσφέρεται και συνεχή ενημέρωση κατά τη πορεία της έρευνας. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μας μένουν πάντα ικανοποιημένοι, μας εμπιστεύονται και θέτουμε τις βάσεις μακροχρόνιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας. Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.