ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Ντετέκτιβ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επάγγελμα

Στις μέρες μας, όλο και περισσότερα άτομα ενθουσιάζονται με το επάγγελμα του ιδιωτικού ερευνητή ή αλλιώς ντετέκτιβ και ψάχνουν τρόπο να εξασκήσουν το συγκεκριμένο επάγγελμα. Σημαντικό ρόλο προς αυτή τη κατεύθυνση έχουν παίξει τα διάφορα μυθιστορήματα αστυνομικής φύσης, μα πολύ περισσότερο η συνεχής παραγωγή ταινιών και σειρών με αστυνομικούς ή ερευνητές, όπως το CSI ή τον καθ’ ημάς Αστυνόμο Μπέκα. Ο ενθουσιασμός του κοινού είναι τέτοιος ώστε πολλοί πιστεύουν πως άνετα θα μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν σε αυτό τον τομέα. Χαρακτηριστικό τούτου, αποτελούν τα αποτελέσματα πρόσφατων στατιστικών ερευνών, όπου καταδεικνύεται πως το επάγγελμα του ντετέκτιβ έχει αποτελέσει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών από το 2005.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε πως η ανάγκη αυξημένης δραστηριοποίησης των ντετέκτιβ στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, δεν επαφίεται απλώς στο φαντασιακό κομμάτι, δηλαδή στο θαυμασμό του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Συγκεκριμένες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες συνετέλεσαν στην ανάπτυξη και επέκταση της λειτουργίας των επαγγελματιών ντετέκτιβ. Η οικονομική κρίση όξυνε τις κοινωνικές ανισότητες με αποτέλεσμα κάθε κοινωνία να σπαράσσεται από έντονα ξεσπάσματα βίας και εγκληματικότητας. Η δυσλειτουργία έως πλήρη ανυπαρξία των κρατικών υπηρεσιών Προστασίας του Πολίτη ενέτειναν τα συναισθήματα ανασφάλειας, εγκατάλειψης και παρακμής. Σε αυτό το πλαίσιο κοινωνικής αποσύνθεσης, οι ντετέκτιβ αναδείχθηκαν ως μια αξιόπιστη δικλείδα ασφαλείας, αναπληρώνοντας τα κενά των κρατικών φορέων.

Είναι όμως πράγματι τόσο εύκολο να εισέλθει και δραστηριοποιηθεί κανείς στον κλάδο των ντετέκτιβ ή απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο υπόβαθρο και αντίστοιχες διαδικασίες;;; Σκοπός του κειμένου είναι να αποσαφηνίσουμε οτιδήποτε αφορά τη λειτουργία του συγκεκριμένου επαγγέλματος, να διορθώσουμε παρανοήσεις που κυριαρχούν και αναπαράγονται και να βοηθήσουμε όποιους επιθυμούν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του ιδιωτικού ερευνητή, θέτοντας τις σωστές συντεταγμένες.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.