ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Ντετέκτιβ Τιμές

Η παροχή υπηρεσιών, όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν αποτελεί μια δωρεά αλλά κοστολογείται βάσει συγκεκριμένων συντελεστών. Οι συντελεστές αυτοί ουσιαστικά αντιστοιχίζουν την ποσότητα και ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται με την ακριβή και δίκαιη τιμή τους. Τα προηγούμενα χρόνια της επίπλαστης ευημερίας και ψευδούς αφθονίας, διάφοροι επιτήδειοι για λόγους καθαρού συμφέροντος, είτε υπερτιμολογούσαν υπηρεσίες είτε έδιναν αναληθή παραστατικά ή παρουσιάζονταν σαν επαγγελματίες, υπεξαιρούσαν χρήματα ανυποψίαστων πελατών και εξαφανίζονταν εν μία νυκτί. Όλα αυτά δημιούργησαν κακό προηγούμενο, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να είναι καχύποπτοι και επιφυλακτικοί απέναντι σε οποιονδήποτε ισχυριζόταν ότι παρείχε οποιουδήποτε είδους υπηρεσίες.

Το ίδιο συνέβη φυσικά και στον κλάδο των επαγγελματιών ντετέκτιβ. Δημιουργήθηκαν και διαδόθηκαν φήμες «τσιμπημένων» τιμών, αυξημένων κερδών και εν γένει υπερχρέωσης και υπερτιμολόγησης, δηλαδή πολιτικών αφαίμαξης των πελατών τους. Ευτυχώς, όμως, η οικονομική κρίση πέραν των όσων κακών επέφερε, ταυτόχρονα ξεκαθάρισε και το τοπίο. Οι τοκογλύφοι που υποδύονταν τους ντετέκτιβ εξαφανίστηκαν ή τουλάχιστον μειώθηκαν, και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές και δίκαιες τιμές που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες που καλείται να προσφέρει ένας ντετέκτιβ. Οι φήμες καταλάγιασαν και ο πραγματικός τιμοκατάλογός τους ήρθε στο φως, διαψεύδοντας όσους διατείνονταν περί δαπανηρότητας και ανωφέλειας ενός ντετέκτιβ.

Συγκεκριμένα, το κόστος και οι τιμές των ιδιωτικών υπηρεσιών έρευνας που μπορεί να μας προσφέρει ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Κυρίως, το είδος της υπόθεσης που θέλουμε να αναλάβει, ο βαθμός επικινδυνότητας που εμπεριέχει, η γεωγραφική περιοχή ή περιοχές δραστηριοποίησης, καθώς και ο χρόνος, δηλαδή αν μιλάμε για μακροχρόνιες και εις βάθος έρευνες ή προσωρινές και επιτόπιες, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις τιμές των υπηρεσιών του ντετέκτιβ. Όλα αυτά μπορούν να σας γνωστοποιηθούν προσωπικά και έγκυρα αν επιλέξετε να κλείσετε ένα πρώτο ραντεβού με έναν ντετέκτιβ, αντί να ακούτε τις διάφορες κακεντρεχείς διαδώσεις που κυκλοφορούν. Σε αυτό το πρώτο ραντεβού, που σας υπενθυμίζουμε πως είναι δωρεάν, μπορείτε να παρουσιάσετε και να εξηγήσετε αναλυτικά στον ειδικό την υπόθεση που σας απασχολεί και αυτός με τη σειρά του να σας ενημερώσει για τις δυνατότητες δράσης και αντιμετώπισης των προβλημάτων σας καθώς και για τις τιμές που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες αυτές.

Αν μείνετε ευχαριστημένοι από αυτό το πρώτο και χωρίς οικονομική επιβάρυνση ραντεβού και πιστεύεται ότι σας προσφέρει το καλύτερο πακέτο τιμής και ποιότητας που συμβαδίζει με τον προσωπικό ή/και οικογενειακό σας προϋπολογισμό, μπορείτε να του αναθέσετε την υπόθεσή σας. Πρέπει να τονίσουμε στο σημείο αυτό, ότι επιβάλλεται να συνυπολογίσετε και να εκτιμήσετε στην τιμή το βιογραφικό του ντετέκτιβ που θα επιλέξετε, δηλαδή την κατάρτισή του, την εμπειρία του και τις επιτυχίες του. Η συμφωνία τίθεται σε εφαρμογή με την παράδοση ενός μέρους της συμφωνηθείσας συνολικής αμοιβής ως προκαταβολή, όπως συμβαίνει άλλωστε με όλες τις υπηρεσίες.

Η προκαταβολή αυτή είναι σημαντική καθώς μέσω αυτής δρομολογείται η όλη έρευνα και καταρτίζεται το πλάνο εργασίας. Κατά την παράδοση των αποτελεσμάτων της έρευνας από το ντετέκτιβ εξοφλείται όλο το ποσό. Βέβαια, ανάλογα με τη σοβαρότητα της υπόθεσης, μπορεί να υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, όπως χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού (παραδείγματος χάριν GPS) ή έξοδα μετακίνησης στο εσωτερικό ή εξωτερικό (βλέπε εισιτήρια, βενζίνες κ.λπ.) ή ανάγκη συνεργασίας και με άλλους ντετέκτιβ για την πλήρη κάλυψη και εξονυχιστική διερεύνηση της υπόθεσης. Στις περιπτώσεις αυτές, φυσικά ο πελάτης ενημερώνεται έγκαιρα από τον ντετέκτιβ, ώστε να γνωρίζει πως προχωράει η έρευνα, τις απαιτήσεις της, καθώς και για να διατηρηθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους και να μη θεωρεί ότι ο επαγγελματίας ντετέκτιβ τον παραπλανεί προκειμένου να αποκομίσει κέρδος.

Καταληκτικά, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι δεν πρέπει να παρασύρεστε από τις φήμες που διαδίδουν διάφοροι κακεντρεχείς σχετικά με τις τιμές των υπηρεσιών ενός ντετέκτιβ. Όλες σας οι απορίες σχετικά με τη διερεύνηση των υποθέσεων που σας απασχολούν και την τιμολόγησή τους μπορούν να λυθούν σε ένα κατ’ ιδίαν ραντεβού. Εν μέσω κρίσης και οικονομικής ύφεσης και οι ντετέκτιβ όπως όλοι οι επαγγελματίες έχουν προσαρμόσει τις τιμές τους. Σημασία έχει να βρείτε τον ντετέκτιβ που καλύπτει όλο το «πακέτο», δηλαδή να έχει τα γνωστικά και ψυχικά προσόντα που θα σας κάνουν να τον εμπιστευτείτε αλλά και να συμβαδίζει με τον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Πρόκειται για μια προσωπική και άκρως υποκειμενική επιλογή που όμως εδράζεται σε σημαντικά αντικειμενικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη. 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.