ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Πιστοποίηση ISO 9001 Ζακυνθινός

Ε : Τι είναι το ISO 9001/2008?

Α : Μια Παγκόσμια Διάκριση Πιστοποίησης της ικανότητας ενός οργανισμού να διαχειριστεί την ποιότητα και η Ζακυνθινός Detective είναι σήμερα η μόνη επιχείρηση Ιδιωτικών Ερευνητών που πέτυχε να την αποκτήσει στην Ελλάδα.

Ε : Πώς εννοούμε την ποιότητα?

Α : Ποιότητα είναι η συμμόρφωση στις προδιαγραφές. Για παράδειγμα, και το Mercedes και το Lada έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές ποιότητας που αντικατοπτρίζονται στην τιμή τους. Το ζήτημα είναι, ο πελάτης να ξέρει τι παίρνει αν διαλέξει ένα από τα δύο, να ξέρει για το τι παραπάνω πληρώνει στο Mercedes και, το σπουδαιότερο, ότι αυτό που του λένε ότι θα πάρει στο αυτοκίνητο της επιλογής του, να το παίρνει στην πραγματικότητα.

Ε : Και το ISO 9001/2008 πώς εμπλέκεται?

Α : Το International Organisation for Standardisation εκπόνησε το σύστημα ISO 9001/2008 που αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο στην πράξη. Με λίγα λόγια, το σύστημα ISO ζητάει από τον οργανισμό :

 

1. Να παρουσιάσει γραπτά τον τρόπο λειτουργίας του.

2. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας που παρουσιάστηκε γραπτά, να είναι σύμφωνα με συγκεκριμένα πρότυπα.

3. Να αποδείξει ότι λειτουργεί συνεχώς όπως παρουσίασε γραπτά.

 

Ε : Στις Υπηρεσίες Ιδιωτικών Ερευνητών - Detective αυτό πώς εφαρμόζεται?

Α : Για να αποκτήσουμε την πιστοποίηση ISO 9001/2008 το γραφείο μας σχεδίασε ένα σύστημα διεκπεραίωσης ιδιωτικών υποθέσεων που είναι σε θέση να διαχειριστεί και τις 69 διαφορετικές γενικές κατηγορίες υποθέσεων που παρουσιάζουμε. Το σύστημά μας αυτό εκπονήθηκε ώστε να εμπεριέχει τα 3Ε (Εμπιστευτικότητα - Ευαισθησία - Επαγγελματισμός) ως τις κρίσιμες παραμέτρους της λειτουργίας μας. Είναι, για τον λόγο αυτό και όχι μόνο, ιδιαίτερα καινοτομικό, δεδομένου ότι προτυποποιεί τον τρόπο που λειτουργούμε, χωρίς να περιορίζει την ευελιξία στην ανταπόκρισή μας σε σύνθετες υποθέσεις.

Ε : Τι παραπάνω μπορώ να περιμένω ως εντολέας από εσάς, σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Α : Με μια λέξη, ποιότητα. Όχι απλά ως διακοσμητικά αόριστο όρο, αλλά σχεδιασμένη, υπαρκτή και μετρήσιμη ποιότητα. Δοκιμάστε μας και θα καταλάβετε την διαφορά από την 1η κιόλας εμπιστευτική συνεδρία σας μαζί μας.

 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.