ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Οι ιδιωτικοί ερευνητές βοηθούν σε υποθέσεις Mobbing

Τι κάνετε, όταν πρέπει στη δουλειά σας να αγωνίζεστε για το δίκιο σας και τη καλή σας φήμη; Οι ειδικοί του γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro σας προτείνουν:

Κάνετε κάτι και αμυνθείτε με εξατομικευμένες έρευνες.

Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε συχνά έχουμε σύγκρουση συμφερόντων εργαζομένων που ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Μερικοί χρησιμοποιούν άσχημες τακτικές και δεν διστάζουν να επιλέξουν άσχημα μέσα προκειμένου να επιβάλλουν τα καθαρά προσωπικά συμφέροντα τους. Το αποτέλεσμα αυτού αποτελεί ένα συνεχές Mobbing και οι συνάδελφοι επιτίθενται μεταξύ τους με υποτιμητικά σχόλια για διάφορους λόγους ο καθένας. Συχνά αυτό οδηγεί σε αδικαιολόγητες παραιτήσεις, αυθαίρετες προαγωγές, μη αποδεκτές επιπλήξεις εργοδοτών, χαμηλόμισθη πρόσληψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι εκτεταμένες επιδράσεις του φαινομένου αυτού γίνονται αισθητές σε όλους τους τομείς της ζωής.

Όμως χωρίς αποδείξεις έχετε λίγες πιθανότητες να υπερασπιστείτε το δίκιο σας. Συχνά η προσφυγή στα δικαστήρια αποτελεί αναπόφευκτη κατάληξη, σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη απολυθεί ή αφήσει από μόνοι σας τη δουλεία σας.

Αλλά ακόμη και αν τολμήσετε να προχωρήσετε δικαστικώς, δεν πρέπει να ξεχνάτε: αν η υπόθεση σας εκδικαστεί ενώπιον του εργατικού δικαστηρίου, θα πρέπει να πληρωθεί σε πρώτο βαθμό ο δικηγόρος. Αν δεν επιθυμείτε να το τραβήξετε τόσο μακριά θα πρέπει να έχετε τις κατάλληλες αποδείξεις, ώστε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Με αποδείξεις τις οποίες σας προμηθεύουν οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) του γραφείου μας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε με αυτοπεποίθηση το πρόβλημα και να δείξετε στην διοίκηση της επιχείρησης ή στον εργοδότη σας τι σας έκαναν.

Οι ειδικοί του γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro σε θέματα Mobbing εκτός από ασφάλεια και ανεξαρτησία στην αντιμετώπιση του προβλήματος σας προσφέρουν, προπάντων, την προοπτική να δικαιωθείτε.

Δώστε ένα τέλος στο παιχνίδι του Mobbing και χρησιμοποιείστε ιδιωτικούς ερευνητές του γραφείου SPYro για την αποδεικτική διαδικασία.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.