ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Πρόληψη κατά των ναρκωτικών

Ως γονείς, όλοι αγωνιάτε για τα παιδιά μας και τους κινδύνους που διατρέχουν από τα ναρκωτικά. Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και μπαίνουν στην εφηβεία αλλάζουν, και χρειάζεται να αλλάξετε και εσείς, για να μπορέσετε να είσαστε κοντά τους σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής τους.

Ελπίζετε ότι τα έχετε διαπαιδαγωγήσει έτσι ώστε να είναι αυτόνομα, υπεύθυνα και να προστατεύουν τον εαυτό τους. Από την άλλη, κάθε μέρα διαβάζετε στις εφημερίδες και μια καινούρια είδηση για κάποιον που έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να αφορά και το δικό σας παιδί; Εύλογα ανησυχείτε και γεννιούνται μέσα σας πολλά ερωτήματα…

Από την πανελλήνια έρευνα που έγινε το 2003 από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής , σε μαθητές ηλικίας 14 – 18 ετών, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία:

 

• Η χρήση νόμιμων και παράνομων εξαρτησιογόνων ουσιών στη χώρα μας, στους μαθητές 14 – 18 ετών, βρίσκεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα

 

• Ένας στους τρεις μαθητές ηλικίας 17 ετών καπνίζει πάνω από 11 τσιγάρα την ημέρα

 

• Ένας στους δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών έχει πιει μέσα στον τελευταίο μήνα, τουλάχιστον μια φορά, 5 ή και περισσότερα ποτά στην καθισιά

 

• Ένας στους δέκα μαθητές αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση κάνναβης (χασίς) τουλάχιστον μία φορά

 

• Στο διάστημα 1998 – 2003, φαίνεται ότι η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών αυξάνεται σταδιακά

 

Η χρήση ουσιών επομένως στη χώρα μας είναι αυξημένη. Είναι αρκετά ανησυχητικό το ότι οι έφηβοι μαθητές φαίνεται να είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τη χρήση τόσο των νόμιμων, όσο και των παράνομων ψυχοδραστικών ουσιών.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.