ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Βιντεοπαρακολούθηση

Εξαφανίζονται στο διαμέρισμα, σπίτι ή κήπο σας μετρητά, αντικείμενα, έγγραφα ή άλλα πράγματα; Πιθανόν να υποψιάζεστε κάποιο άτομο, αλλά δεν θέλετε να κατηγορήσετε το λάθος πρόσωπο; Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYRO μπορεί μέσω ενός κρυφού συστήματος βιντεοπαρακολούθησης να διαλευκάνει την υπόθεση σας και να ανακαλύψει το δράστη.

Στην περίπτωση που περιγράψαμε παραπάνω ή και σε παρόμοιες περιπτώσεις, όπου δηλαδή δεν είναι δυνατόν να διεξάγουν οι ίδιοι οι ερευνητές τη παρακολούθηση, ενδείκνυται η εγκατάσταση ενός συστήματος βιντεοπαρακολούθησης από το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας.

Αφού επισκεφτεί το χώρο σας ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας εντοπίζει το κατάλληλο σημείο για την εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης με μικροσκοπικές κάμερες και μπορεί να τοποθετήσει τις κάμερες σε σημεία που να είναι αόρατες. Πολλά σημεία ενδείκνυνται για την εγκατάσταση τέτοιου συστήματος όπως λ.χ. ψευδοροφές, ρολόγια τοίχου, πίνακες ή ανιχνευτές καπνού και κίνησης, αλλά και αντικείμενα που είναι καμουφλαρισμένα και προσαρμοσμένα στους χώρους σας.

Ανάλογα λοιπόν με το χώρο σας χρησιμοποιείται ένα ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα βιντεοπαρακολούθησης. Η δυνατότητα εγγραφής φτάνει έως και πολλές εβδομάδες. Έτσι θα έχετε ολοκληρωμένες εγγραφές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ενώπιον δικαστηρίου.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.