ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Τι είναι το Stalking;

Οι περισσότεροι άνθρωποι ορίζουν το stalking ως μια κατάσταση όπου το άτομο φοβάται για την ίδια του την ασφάλεια. Από τη σκοπιά του γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτήν η εκτίμηση διότι τα θύματα του stalking αναφέρουν στον ιδιωτικό ερευνητή (ντετέκτιβ) που εξετάζει την υπόθεση τους ότι συχνά έχουν τέτοιου τύπου φοβίες.

Ο χαρακτηρισμός stalking χρησιμοποιείται για να περιγράψει έναν συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς, ο οποίος ενοχλεί το άτομο και π.χ. εκφράζεται ως συνεχής παρενόχληση ή απειλές απέναντι σε άλλα άτομα. Το γεγονός όμως ότι οι διάφορες τακτικές που χρησιμοποιούνται είναι τόσο πολύπλευρες σημαίνει ότι ο τρόπος συμπεριφοράς ενός Stalker δεν μπορεί να οριστεί σε στενά πλαίσια και το όριο του είναι το όριο της φαντασίας του.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οποιαδήποτε ανεπιθύμητη επικοινωνία μεταξύ ενός Stalker και του θύματος, η οποία εκφράζεται με τη μορφή άμεσης ή έμμεσης απειλής του Stalker που φοβίζει το θύμα μπορεί γενικά να θεωρηθεί ως stalking.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.