ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Υποθέσεις επιμέλειας

Φοβάστε ή έχετε βάσιμες υποψίες ότι ο/η πρώην σύντροφος σας ή ο νέος/α σύντροφος του/της ασκούν κακή επιρροή στο κοινό σας τέκνο ή ότι ο/η πρώην σύντροφος σας αδυνατεί να ασκήσει την επιμέλεια που του/της έχει επιδικαστεί νόμιμα; Ένας ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μπορεί να σας προσφέρει στήριξη.

Ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) είναι σε θέση να ερευνήσει και να παρατηρήσει το περιβάλλον του πρώην συντρόφου σας και να εξακριβώσει την τρέχουσα διαβίωση του παιδιού σας.

Επίσης ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μπορεί να προσπαθήσει να διαπιστώσει, εάν υπάρχει κίνδυνος κακών επιρροών στο παιδί σας και αν του προσφέρεται η κατάλληλη φροντίδα και επίβλεψη. Με την έκθεση που θα σας υποβάλλει το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε την υποψία σας ενώπιον του δικαστηρίου και να επιτύχετε μια αλλαγή στην τρέχουσα κατάσταση της ζωής του παιδιού σας. Οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) μας σας εξασφαλίζουν μια άψογη αποδεικτική διαδικασία.

Για ζητήματα επιμέλειας το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας δραστηριοποιείται σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο – δεν υπάρχουν σύνορα για τις έρευνες.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.