ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Οι ιδιωτικοί ερευνητές εκτελούν έρευνες για υποθέσεις διαζυγίων

Μπορεί να έχει καταργηθεί η αρχή της ενοχής που ίσχυε τη δεκαετία του 70 αλλά και στο σύγχρονο δίκαιο διαζυγίου μπορεί να παίξει ρόλο αν ο ένας εκ των συντρόφων έφυγε από έναν άθικτο γάμο.

Ακόμη και στη περίπτωση προγαμιαίων συμφωνητικών προβλέπεται κάποια ρήτρα και ακόμη και κατά την απόφαση για το ποιο μέρος θα καταβάλλει τη διατροφή. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η κακή έγγαμη συμπεριφορά του/της συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου λαμβάνεται υπόψη.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) του γραφείου SPYro μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά στην ανεύρεση των καθοριστικών γεγονότων και αποδεικτικών στοιχείων.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη χειρισμών σε υπόθεση διαζυγίου συμβουλευτείτε έναν ιδιωτικό ερευνητή (ντετέκτιβ) του γραφείου μας που εξειδικεύεται σε υποθέσεις διαζυγίου.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.