ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Εξετάσεις DNA

Η συνεχής εξέλιξη της εργαστηριακής τεχνολογίας μας επιτρέπει σήμερα να αντλήσουμε αποδεικτικά στοιχεία με τη βοήθεια εξετάσεων DNA. Εκμεταλλευτείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες των ερευνητών του γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro.

Στα πλαίσια της απόσπασης ιχνών προσπαθούμε να εντοπίζουμε βιολογικά υπολείμματα με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να αντλήσουμε αδιάσειστες αποδείξεις. Οι μέθοδοι αυτές εφαρμόζονται μεταξύ άλλων και σε κληρονομικές υποθέσεις προκειμένου να αποδείξουμε τη συγγένεια μεταξύ δυο ατόμων. Ίχνη αξιοποιούνται και σε ποινικές υποθέσεις όπως λ.χ. πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παραβιάσεις κατά τα χρηστά ήθη ή σεξουαλικά εγκλήματα, κλοπή ή ληστεία. Φορείς ιχνών είναι λ.χ. γόπες από τσιγάρα, σωματικά υγρά παντός τύπου όπως αίμα, σίελο, βλέννα, υγρά από τη περιοχή των γεννητικών οργάνων και σε μερικές περιπτώσεις και τρίχες. Ακόμη και ελάχιστα ίχνη σε γόπα από τσιγάρο ή ποτήρια π.χ. συνήθως επαρκούν για την απόδειξη ενοχής του δράστη.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.