ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Διαχείριση απαιτήσεων

Συχνά είναι απαραίτητο να προσκομίσετε συγκεκριμένες πληροφορίες για τον οφειλέτη σε υποθέσεις αναγκαστικής εκτέλεσης και υποθέσεις οφειλετών.  Για να το κάνετε αυτό προσφέρονται οι εξής δυνατότητες: είναι λ.χ. δυνατόν να διεξάγουμε έρευνες αναφορικά με τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη ή να αναζητήσουμε τον νέο εργοδότη του ή τους τραπεζικούς συνδέσμους του.

Κατά την διεξαγωγή ερευνών σε περιουσιακά στοιχεία προσπαθούμε να εντοπίσουμε περιουσιακά στοιχεία του ατόμου, τα οποία μπορούν να κατασχεθούν. Λάβετε υπόψη σας ότι στα πλαίσια μιας αναγκαστική εκτέλεσης προκύπτουν δαπάνες για το ιδιωτικό γραφείο ερευνών, οι οποίες είναι απαραίτητες και πρέπει να πληρωθούν.

Στα πλαίσια της αναζήτησης του εργοδότη προσπαθούμε να εξακριβώσουμε την εργασιακή σχέση ενός ατόμου, ώστε να προβούμε στην κατάσχεση του μισθού του. Επιπλέον είναι δυνατόν να εντοπίσουμε και τους τραπεζικούς συνδέσμους του οφειλέτη. Στη περίπτωση αυτή προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τη τράπεζα και το τραπεζικό λογαριασμό του ατόμου αυτού, ώστε να μπορούμε να προβούμε στην κατάσχεση του λογαριασμού του. Κατά την αναγκαστική εκτέλεση προκύπτουν επίσης δαπάνες για την αναζήτηση του εργοδότη και των τραπεζικών συνδέσμων, οι οποίες πρέπει να καταβληθούν.

 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.