ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Επιστρέφουμε κινητά περιουσιακά στοιχεία.

Όταν καταρρέουν συμβάσεις λίζιγκ , δεν τηρούνται οι συμβάσεις με δόσεις και κινητά περιουσιακά στοιχεία δεν επιστρέφονται εντός προθεσμίας ή δεν αποπληρώνονται τότε εμείς, το γραφείο SPYro, είμαστε οι κατάλληλοι συνεργάτες!

 

Μια από της δραστηριότητες μας είναι ο εντοπισμός και η επιστροφή κινητών περιουσιακών στοιχείων από αποτυχημένες συμβάσεις λίζιγκ ή συμφωνίες πληρωμής με δόσεις αλλά και ο οργανωμένος εντοπισμός των εξαφανισμένων οφειλετών.

Ανακαλύπτουμε για εσάς τη τοποθεσία της περιουσίας σας αλλά και το τόπο κατοικίας του επικαρπωτή/ μισθωτή.

Είμαστε οι κατάλληλοι συνεργάτες όταν πρόκειται για τη διαφύλαξη οχημάτων (Ι.Χ./ φορτηγά), συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας, εξοπλισμού γραφείου και επιχείρησης και γενικά όλων των αντικειμένων που έχουν αξία για εσάς και σας τα παραδίδουμε πίσω στα χέρια σας.

Τακτοποιούμε για εσάς ζητήματα διαφύλαξης και επιστροφής περιουσιακών στοιχείων, αναλαμβάνουμε επιτόπου αποσυναρμολόγηση ή κανονίζουμε την αποσυναρμολόγηση από τεχνικό προσωπικό!

Ήδη από το 1993 έχουμε επιτυχώς διαφυλάξει και επιστρέψει οχήματα για τράπεζες, εταιρείες λίζιγκ και επιχειρήσεις είσπραξης.

Είμαστε επίσης ο σωστός συνεργάτης για εξεζητημένα περιστατικά όπως τον εντοπισμό γιώτ, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων σκαφών, αθλητικών μηχανημάτων, ελικοπτέρων ή ζώων εκτροφής/ ζώων και την επιστροφή αυτών στα χέρια του κατόχου.

 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.