ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Προσβολή του δικαιώματος της πνευματικής ιδιοκτησίας

Προσβολή του δικαιώματος της πνευματικής ιδιοκτησίας και των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Έλεγχος για παραβίαση του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας:

 

Υποψιάζεστε ότι ο ανταγωνιστής σας αντιγράφει το δικό σας προϊόν, το οποίο δημιουργήσατε με μεγάλο μόχθο και πολλά έξοδα;

ερευνούμε – ελέγχουμε - παρακολουθούμε και συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία προκειμένου να προστατέψουμε την πνευματική σας ιδιοκτησία και σας προμηθεύουμε με αποδεικτικό υλικό που μπορεί να κατατεθεί στο δικαστήριο σε υποθέσεις προσβολής του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας και των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.