ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Στημένες αγορές

Θέλετε να δείτε με πόσο επαγγελματισμό, με πόση προσοχή και αξιοπιστία εργάζονται οι υπάλληλοί σας;

Θέλετε να εξετάσετε εάν οι υπάλληλοί σας κρατούν κανονικά ταμείο χωρίς να υπεξαιρούν χρήματα;

 

Τότε προσλάβετέ μας ως κρυφούς αγοραστές ή/ και ως δήθεν κλέφτες! Θα στείλουμε διάφορους συνεργάτες του γραφείου μας κατά διάφορες χρονικές στιγμές στο κατάστημά σας προκειμένου να διεξάγουν ποικίλες στημένες αγορές ή κλοπές.

 

Επιπλέον οι συνεργάτες μας ελέγχουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και την κατάρτιση των υπαλλήλων στο γνωστικό τους αντικείμενο. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε χωρίς κόπο να διαπιστώσετε αν οι συνεργάτες σας ασπάζονται την φιλοσοφία της επιχείρησης σας.

Με τον τρόπο αυτό επίσης ελέγχουμε τη ποιότητα των συνεργατών σας και πόσο εύκολα διακρίνουν κάποιον κλέφτη ώστε με την ανάλυση της εσφαλμένης συμπεριφοράς τους αυτά να βελτιωθούν στο μέλλον

Οι πελάτες μας μπορούν να βασιστούν στην εκτεταμένη εμπειρία μας για τα τεστ «ειλικρίνειας», τα οποία διεξάγουμε εδώ και πολλά χρόνια. Οι ομάδες μας, οι οποίες αποτελούνται από τρεις έως τέσσερις συνεργάτες διεξάγουν αυτά τα τεστ με μεγάλο επαγγελματισμό και ανά πάσα στιγμή αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Οι κρυφοί αγοραστές δραστηριοποιούνται σε υποκαταστήματα, τα οποία ο πελάτης μας θεωρεί ιδιαίτερα ύποπτα. Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στην σχολαστική οργάνωση των ενεργών ομάδων.

Σε περίπτωση που κατά την αποστολή παρουσιαστούν κάποιες προφανείς παρατυπίες στη συμπεριφορά ενός ή περισσοτέρων συνεργατών του υποκαταστήματος, τότε οι συνεργάτες της SPYro είναι εκπαιδευμένοι να συλλέξουν το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να ληφθούν εργατικά μέτρα ή να κατατεθεί μήνυση.

 

Αυτός ο μηχανισμός ελέγχου έχει εδώ και χρόνια αποδειχτεί αξιόπιστος από το γραφείο μας σε περιπτώσεις που θέλετε να ελέγξετε την αξιοπιστία των ταμιών. Ένας συνεργάτης μας εμφανίζεται δίχως προηγούμενη προειδοποίηση και ελέγχει ,εάν το ταμείο είναι σωστό και αν οι εκάστοτε συνεργάτες ακολούθησαν τις οδηγίες που αφορούν στο ταμείο.

 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.