ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Οικονομικά εγκλήματα

Στο τομέα των οικονομικών εγκλημάτων εντάσσεται πλήθος διαφόρων παραπτωμάτων όπως λ.χ. κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, βιομηχανική κατασκοπία και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Ειδήμονες, όπως ο ειδικός σε θέματα οικονομικού εγκλήματος Prof. Dr. See, εκτιμούν, ότι το σύνολο των ζημιών από οικονομικά εγκλήματα ανέρχεται ετησίως στα 150 δις Ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου των περιβαλλοντικών εγκλημάτων.

Οι αρχές και τα κρατικά διωκτικά θεσμικά όργανα αδυνατούν να προσφέρουν επαρκή προστασία, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τα οικονομικά εγκλήματα πρέπει να καταπολεμηθούν από το πρώτο ξέσπασμα. Οι ερευνητές του γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro σας στηρίζουν στην προστασία των συμφερόντων σας αλλά και ενδεικτικά στους ακόλουθους τομείς:

- Συνεργάτες που καταλαμβάνουν θέσεις κλειδί αποχωρούν από την επιχείρηση και αποσπούν επιτελείο συνεργατών

- Αποκλίσεις στις απογραφές

- Κλοπή τεχνογνωσίας

- Παραβιάσεις κατά του δικαίου ευρεσιτεχνίας και πνευματικής ιδιοκτησίας

- Αντισυμβατική συμπεριφορά στελεχών και διευθύνων συμβούλων

- Έλεγχος υπηρεσιών εκτός έδρας

- Αποκάλυψη εταιρικών μυστικών

- Παραβιάσεις κατά των κανόνων του ανταγωνισμού

- Κρούσματα υποκλοπών

Προσέξτε προειδοποιητικά σημάδια και αντιδράστε έγκαιρα.

 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.