ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Απάτη σε θέματα ασθενείας

 

Συχνά συνεργάτες δηλώνουν ασθένεια και την ημέρα εκείνη κάνουν κάποιο χόμπι τους ή άλλη δραστηριότητα (δεύτερη δουλειά). Δυστυχώς είναι γεγονός ότι σήμερα η ηθική και η αξιοπιστία πολλών συνεργατών παίρνει την κατιούσα. Έτσι συχνά, ελλείψει αποδείξεων, οι εργοδότες καταφεύγουν σε ιδιωτικούς ερευνητές (ντετέκτιβς) προκειμένου να αποδείξουν την ενοχή των «μαύρων προβάτων» της επιχείρησης.
 
Αν και στην επιχείρηση σας το ποσοστό απουσιών είναι υπερβολικά υψηλό και υποψιάζεστε ότι κάποιοι υποκρίνονται τους αρρώστους και κάνουν σκασιαρχείο από τη δουλειά τους, τότε μιλήστε με έναν ιδιωτικό μας ερευνητή (ντετεκτιβ).
 
 
 
Ποιες οι πιθανότητες δράσης κατά εργαζομένων που προφασίζονται ασθένεια ;
 
 
 
Στις περιπτώσεις αυτές το εργατικό δίκαιο τάσσεται ρητά υπέρ των εργοδοτών. «Η χρήση ενός ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ)» αποφάσισε το δικαστήριο «δεν αποτελεί πλέον κάτι το εξαιρετικά ασυνήθιστο».
 
Λόγω της σύμβασης εργασίας ο εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να προσφέρει το εργατικό δυναμικό του στον εργοδότη. Σε περίπτωση ασθενείας οφείλει να πράξει το κατά δύναμιν, ώστε να είναι σε θέση να εργαστεί πάλι σύντομα. Μάλιστα θα πρέπει να αποφεύγει καθετί που μπορεί να καθυστερήσει την ανάρρωσή του. Δεν υπάρχουν κοινά μέτρα και σταθμά γι αυτό, αλλά κρίνεται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να ανακαλυφθεί και να αποδειχθεί αν «η συμπεριφορά του εργαζομένου αντίκειται στην ανάρρωση». Η νομολογία αποδέχθηκε τις ακόλουθες περιπτώσεις: μαύρη εργασία, βαριά εργασία στο κήπο, εκτεταμένη παραμονή σε διασκεδαστήρια κλπ.
 
Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro προασπίζει τα συμφέροντά σας, όταν πρόκειται για εργαζομένους που έχουν δηλώσει ασθένεια, δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια και βρίσκει για εσάς αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να ενισχύσουν την νομική σας θέση ενώπιον του δικαστηρίου (του δικαστηρίου που είναι αρμόδιο για την εκδίκαση εργατικών διαφορών).


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.