ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Ασφαλιστικές απάτες

 

Οι ασφαλιστικές απάτες δεν αποτελούν ελαφρύ παράπτωμα. Οι συνέπειες αυτών είναι ζημίες εκατομμυρίων και αυξήσεις των εισφορών για τους ειλικρινείς πελάτες. Οι απόκτηση αποζημιώσεων των ασφαλιστικών εταιρειών με δόλια μέσα φτάνει από αυτό-ακρωτηριασμούς έως και τη «θερμή ανακαίνιση» (μια φωτιά προκειμένου να ανακαινιστεί η επιχείρηση), στημένα περιστατικά θανάτου και -εικονικά- ατυχήματα προκειμένου να λάβουν χρήματα από την ασφάλεια. Τα περιστατικά αυτά παρουσιάζονται σε όλους τους κλάδους της προσωπικής ασφάλισης ή κοινωνικής ασφάλισης, π.χ. ασφάλεια για τα έπιπλα και τα σκεύη της οικίας, ασφάλεια ζωής, ασφάλιση έναντι αστικής ευθύνης, ασφάλιση Ι.Χ., ασφάλιση μεταφοράς πραγμάτων, πυρασφάλεια, ασφάλιση προσώπων, αντικειμένων ή περιουσιακών στοιχείων! Ανεξάρτητα από το αγαθό που ασφαλίσατε, οι ασφαλιστικές απάτες παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς.
 
Χάρη στους ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες μας εξιχνιάζουμε τα πραγματικά περιστατικά με τη βοήθεια ερευνών ή και γνωματεύσεις εξωτερικών εμπειρογνώμων και σας προμηθεύουμε με αποδεικτικό υλικό που μπορεί να παρουσιαστεί σε δικαστική διαμάχη και αποκαλύπτουμε έτσι το δράστη/ τους δράστες της ασφαλιστικής απάτης


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.