ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Μη εκπληρωθείσες απαιτήσεις

Ο πελάτης δεν σας πληρώνει, παρόλο που του παραδώσατε το εμπόρευμα άψογα; Σας πληρώνει τα μικρά ποσά άμεσα, αλλά καθυστερεί στην καταβολή μεγαλύτερων ποσών;

Ο πελάτης σας άλλαξε την έδρα της επιχείρησης του; Ο πελάτης έχει καταθέσει ένορκη βεβαίωση για την περιουσιακή κατάσταση, αλλά οι διαταγές εκτέλεσης πληρωμής σας δεν αποδίδουν; Μήπως ξαφνικά μετοίκισε ο οφειλέτης;

 
Μερικοί οφειλέτες που έχουν καταθέσει ένορκη βεβαίωση περιουσιακής κατάστασης συχνά έχουν και άλλα κρυφά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία κανονικά ανήκουν στον πιστωτή. Ακόμη και πριν κλείσετε συμφωνία με κάποια άγνωστη σε εσάς επιχείρηση μπορείτε να ξέρετε ήδη από πριν πώς αυτή η επιχείρηση μεταχειρίζεται τους προμηθευτές και αν υπάρχουν δυσκολίες πληρωμής.
 
Πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια δικαστικής διαμάχης θα πρέπει να ελέγξετε μήπως τα εμπορεύματα που διαθέσατε μπορούν να ανακτηθούν, μήπως ο πελάτης αυτός διαθέτει κρυφά περιουσιακά στοιχεία, αν και που εξαφανίστηκε ο οφειλέτης και αν η χρεοκοπία, που έχει επικαλεστεί, είναι δόλια. 
 
Ακόμη και σε περίπτωση που ζητήσατε την ικανοποίηση των αξιώσεων με αγωγή προσφέρονται οι διωκτικές μας αρχές, οι οποίες μπορούν να διαπιστώσουν την ύπαρξη αγνώστων περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων, ασφαλειών, τραπεζικών συνδέσμων ή νέου εργοδότη. Προστατεύστε τα χρήματα σας και μιλήστε με έναν ιδιωτικό μας ερευνητή (ντετέκτιβ).


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.