ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Η σήμανση και η τεχνολογία ως μέρος της δουλειάς του ιδιωτικού ερευνητή

 

Τα κρούσματα υποκλοπών και η βιομηχανική κατασκοπία αποτελούν αυξανόμενο κίνδυνο για κάθε επιχείρηση. Προκειμένου να αντιμετωπίσετε αυτές τις απειλές προσφέρονται εξειδικευμένοι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβ) ως αξιόπιστοι βοηθοί σας. Είναι αυτονόητο ότι οι σύγχρονοι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβ) εφαρμόζουν και σύγχρονη τεχνολογία στη δουλειά τους.
 
Χωρίς τεχνολογική υποστήριξη και ιατροδικαστικές έρευνες οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβ) δεν θα ήταν σε θέση να λύσουν πολλές υποθέσεις. Αυτό ισχύει στο τομέα της άμυνας από υποκλοπές και της καταπολέμησης των οικονομικών εγκλημάτων, αλλά και της οργανωμένης παρακολούθησης συγκεκριμένων επιφανειών και προσώπων.
 
Εργαστηριακές αναλύσεις και ιατροδικαστικές εξετάσεις που βασίζονται σε υψηλά χημικά και τεχνικά πρότυπα ποιότητας συμπληρώνουν την εξαγωγή αποδεικτικών στοιχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώπιον δικαστηρίου.
 
Κρυφές κάμερες και εξατομικευμένη βιντεοπαρακολούθηση από ιδιωτικούς ερευνητές (ντετέκτιβ) εξασφαλίζουν την διακριτική άντληση πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, 24 ώρες το 24 άωρο και σχεδόν παντού.
 
Για δικό σας όφελος το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων τα εξής:
 
 
Χημικές παγίδες για κλέφτες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η τεχνική υποστήριξη, οι ιατροδικαστικές έρευνες και οι επεμβάσεις από ιδιωτικούς ερευνητές (ντετέκτιβ) προσφέρονται σε όλη την ομοσπονδία και κατ' ανάγκη και διεθνώς. Όλα σε ένα.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.