ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Οι ενοικιαστές «νομάδες»

Οι ενοικιαστές νομάδες είναι άτομα τα οποία μετακομίζουν από την μια ενοικιαζόμενη κατοικία στην άλλη επειδή επιδιώκουν να αποφύγουν την πληρωμή ενοικίου. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα αφήνουν τα διαμερίσματα σε άθλια κατάσταση.

Αυτή η κατάσταση ενισχύεται από το γεγονός ότι κατά το ελληνικό δίκαιο μπορεί να επέλθει καταγγελία σύμβασης μίσθωσης όταν ο ενοικιαστής χρωστάει δυο ενοίκια. Τηρουμένων των προθεσμιών λοιπόν μετά πρέπει να περάσουν πολλοί μήνες έως ότου να εκδοθεί εκτελεστή εξωστική απόφαση και να ξεκινήσει την εκτέλεση ο δικαστικός επιμελητής.

Ο εκμισθωτής βαρύνεται με τις δαπάνες της διαδικασίας και της έξωσης και συχνά βαρύνεται και με τα υψηλά έξοδα καθαρισμού και ανακαίνισης. Σε πολλές περιπτώσεις η συμπεριφορά αυτών των ενοικιαστών «νομάδων» απειλεί την ύπαρξη των εκμισθωτών.

Εμείς το γραφείο SPYro σας προσφέρουμε έναν προληπτικό έλεγχο φερεγγυότητας, όπου μπορούμε να ελέγξουμε την αξιοπιστία του ενοικιαστή πριν από την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης αλλά και το παρελθόν του ως ενοικιαστής. Έτσι μπορείτε εξ αρχής να περιορίσετε ενδεχόμενες ζημίες.

 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.