ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Πλαστογράφηση προϊόντων/ πειρατεία σημάτων.

Η παράνομη χρήση λογότυπων, επωνυμιών, σημάτων και εμπορικών σημάτων κατασκευαστών επώνυμων προϊόντων λέγεται πειρατεία σημάτων.

Πλέον αυτό το φαινόμενο δεν παρουσιάζεται μόνο σε υφάσματα και τσιγάρα αλλά και στη βιομηχανία παραγωγής ρολογιών, φαρμάκων, ηλεκτρικών ειδών, τη βιομηχανία της μουσικής και λογισμικού υλικού υπολογιστών. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κλάδος που να είναι ασφαλής. Ότι έχει κύρος και επωνυμία είναι αντικείμενο πλαστογραφίας.

Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα στα τμήματα των προϊόντων που σχετίζονται με την ασφάλεια, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο σκοπό τους εφόσον τα αντίγραφα δεν ανταποκρίνονται συνήθως στα κριτήρια ποιότητας των αυθεντικών. Επίσης θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε φτηνά φαρμακευτικά προϊόντα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τα συστατικά τους συχνά δεν συγκρίνονται με αυτά του αυθεντικού και μάλιστα πιθανόν να προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά παρά να βοηθήσουν. Ένας μη ειδικός πολύ δύσκολα θα αναγνωρίσει το πλαστό.

Εντωμεταξύ τα αντίγραφα έχουν γίνει τόσο καλά που και οι ειδικοί δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν το πλαστό από το αυθεντικό.

Οι οικονομικές ζημίες αυτών των εγκληματικών οργανώσεων που συχνά δρουν διεθνώς εισάγοντας πλαστά προϊόντα στην αγορά φτάνουν μόνο στην Ελλάδα πάνω από 25 δις ευρώ ετησίως.

Σε επίπεδο Ευρώπης αυτό σημαίνει μια απώλεια περίπου 100.000 θέσεων εργασίας και σε παγκόσμιο επίπεδο υπολογίζεται περίπου στο 10% του συνολικού παγκόσμιου εμπορίου!

Διεξάγουμε τις έρευνες για εσάς τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο αναφορικά με τους κατασκευαστές των πλαστών εμπορευμάτων αλλά και τους διανομείς και προμηθευτές.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.