ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Υποθέσεις

Προτού προχωρήσουμε στην ανάλυση άλλων πτυχών του επαγγέλματος, κρίνεται απαραίτητο να κάνουμε μία σύντομη αναφορά στις υποθέσεις που μπορεί να αναλάβει ένας ιδιωτικός ερευνητής, ώστε να γίνει πιο ευκρινής η εικόνα του αντικειμένου του.

 

·         Υποθέσεις εξαφάνισης προσώπων

·         Ασφαλιστικές υποθέσεις

·         Παρακολουθήσεις (παντός τύπου)

·         Έρευνες υπόβαθρου (παρελθόν κ.λπ.)

·         Έρευνες ποινικού μητρώου

·         Οικονομικές έρευνες

·         Υποθέσεις αποζημίωσης εργαζομένων

·         Έρευνες βάσης δεδομένων στο διαδίκτυο

·         Υπηρεσίες επεξεργασίας δεδομένων

·         Φύλαξη προσώπων

·         Ερεύνα προϋπηρεσίας εργαζομένων

·         Αντιφατικές / αντίθετες μετρήσεις

·         Έρευνες απόδοσης ευθυνών

·         Αποκατάσταση εγγύησης

·         Προσωπικές και εσωτερικές υποθέσεις

·         Πολιτικές έρευνες

·         Αναζήτηση κληρονόμων

·         Αναζήτηση θετών / φυσικών γονέων

·         Κλοπές από υπαλλήλους

·         Υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων

 

Είναι σαφής η ποικιλία και το ευρύ φάσμα των υποθέσεων που καλείται να αναλάβει να ερευνήσει και να εξιχνιάσει ένας ντετέκτιβ. Γι’ αυτό και κρίνεται τόσο απαραίτητο το γνωστικό υπόβαθρο που αναλύσαμε παραπάνω σε επιστημονικό, τεχνολογικό και εμπειρικό επίπεδο. Πολλοί λόγω των υψηλών απαιτήσεων και δυσχερειών που παρουσιάζουν οι υποθέσεις αυτές, επιλέγουν την εξειδίκευση σε συγκεκριμένους μόνο τομείς (παραδείγματος χάριν οικονομικές έρευνες). Λίγοι είναι αυτοί που κατέχουν τα προσόντα και τα εφόδια για να ασχοληθούν σε βάθος με κάθε κατηγορία υποθέσεων. Οι τελευταίοι είναι και οι ταγοί του επαγγέλματος, οι αξεπέραστοι, διακεκριμένοι, σεβαστοί και αναγνωρίσιμοι από όλους ντετέκτιβ. 


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.