ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων

Αναζητάτε ένα συγγενικό πρόσωπο, ένα μέλος της οικογενείας σας ή έναν ερωτικό σύντροφο που εξαφανίστηκε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Αναζητάτε άτομα με τα οποία χαθήκατε; Ένας ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μας έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει ένα πρόσωπο που αγνοείται χρόνια.

Αν και εσείς ψάχνετε και αναζητάτε ένα πρόσωπο, τότε μιλήστε με έναν ιδιωτικό ερευνητή (ντετέκτιβ), προκειμένου να διαπιστώσετε ποιες είναι οι πιθανότητες να το βρείτε.

Στο πλαίσιο των υποθέσεων αγνοούμενων προσώπων εντάσσονται διάφοροι τομείς δραστηριότητας. Από τη μια το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας αναζητά άτομα τα οποία αγνοούνται για αρκετό χρονικό διάστημα. Συχνά πρόκειται για μέλη οικογενείας, κοντινούς συγγενείς ή συντρόφους. Συχνά τα πρόσωπα που αγνοούνται είναι ανήλικα παιδιά.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.