ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Ενδείξεις απιστίας

Ένας ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μας αξιολογεί τις ενδείξεις μιας πιθανής απιστίας διαφορετικά από το θιγόμενο πρόσωπο. Ακριβώς επειδή η απιστία σημαίνει τη ρήξη της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δυο συντρόφους, το θέμα αυτό αποτελεί συχνά καθημερινότητα στη ζωή ενός ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ). Τι ενδείξεις έχετε όμως ότι σας έχουν απατήσει; Αυτές διαφέρουν από σχέση σε σχέση. Οι βασικότερες ενδείξεις απιστίας του/της συντρόφου είναι σύμφωνα με την εμπειρία των ιδιωτικών ερευνητών (ντετέκτιβς) μας, οι οποίοι ασχολούνται επί σειρά ετών με υποθέσεις άπιστων συζύγων και συντρόφων είναι οι ακόλουθες:

 

1. Αλλαγή στο τρόπο χρήσης του κινητού

 

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο του άντρα ή της γυναίκας που απατάει το σύντροφό του/της, επειδή θέλει να επικοινωνεί με την ερωμένη ή τον εραστή του/της και συνεπώς απαιτείται ένα κινητό.

Μήπως ο σύντροφός σας έχει κλειδωμένο το κινητό του; Το κρύβει; Άλλαξε ξαφνικά κωδικό PIN; Βρίσκετε ύποπτα τηλέφωνα στο κινητό; Πιθανόν να κρύβεται μια απιστία πίσω από αυτό! Προσέξτε όμως!!! Μην αντιμετωπίζεται τον άντρα ή τη γυναίκα σας με καχυποψία! Αυτό δυσκολεύει και το έργο των ιδιωτικών ερευνητών (ντετέκτιβς). Ποιος ξέρει; Ίσως η υπόθεση σας είναι αβάσιμη. Στη περίπτωση αυτή θα ήταν μοιραίο να μιλήσετε. Συγκρατήστε τη ζήλια σας. Ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) θα ανακαλύψει αν πρόκειται για παράλληλη σχέση.

Προσοχή: Φέρτε το ύποπτο κινητό στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας. Μεταξύ άλλων οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) μπορούν με τη βοήθεια εξελιγμένης τεχνολογίας να βρουν διαγραφέντα γραπτά μηνύματα, τηλέφωνα και τους κωδικούς κλειδώματος της συσκευής. Αυτό ισχύει και για κάρτες UMTS. Με τον τρόπο αυτό ένας ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μπορεί να βρει ίσως σημαντικές αποδείξεις, ενδείξεις και δείγματα απιστίας.

 

2. Ανεξήγητα ρεπό

 

Όταν ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) ρωτήσει τον απατημένο/νη σύντροφο αν αντιμετώπισε δυσκολίες να επικοινωνήσει με το σύζυγο ή τη σύζυγο συγκεκριμένες ώρες, τότε αποσκοπεί στο να μάθει τα χρονικά διαστήματα που δεν μπόρεσε να έρθει σε επικοινωνία με το/τη σύντροφο. Αυτός/η αν και έχει κινητό μαζί του/της δεν μπορεί να δώσει κάποια πιστευτή εξήγηση. Τα χρονικά αυτά διαστήματα μπορεί να τα εκμεταλλεύτηκε, για να βγει σε ένα κρυφό ραντεβού με την ερωμένη του ή τον εραστή της. Ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μας θα δώσει μεγάλη βάση σε αυτό και θα το λάβει υπόψη του κατά την παρακολούθηση.

Προσέξτε όμως: Μερικές φορές οι υποψίες σας είναι υπερβολικές και λανθασμένες. Όταν δεν ξέρετε αν υπάρχει κάποια αλήθεια στις υποψίες σας τότε αφήστε τους ιδιωτικούς ερευνητές να ελέγξουν αν συμβαίνει κάτι ή όχι. Μην μιλήσετε στο σύντροφο σας, αν δεν έχετε απτά στοιχεία. Αυτός ή αυτή πιθανόν να μην το παραδεχτεί, αν δεν έχετε αποδείξεις και αν τον/ την κατηγορήσετε έτσι αδικαιολόγητα, θα φερθεί ως θιγμένος/νη. Ακόμη και η λανθασμένη υποψία μπορεί να επιβαρύνει την ατμόσφαιρα σε μια σχέση. Ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) θα ελέγξει αν ισχύει η υποψία και η έρευνα του θα καταλήξει σε στοιχεία που αποδεικνύουν την αλήθεια.

 

3. Άγνωστες μυρωδιές και ύποπτα ίχνη

 

Εκείνος επιστρέφει σπίτι και μυρίζετε ξένο άρωμα πάνω του; Εκείνη υποτίθεται πως είχε πάει στο γυμναστήριο, αλλά μυρίζει τσιγαρίλα, σαν να βγήκε από μπαρ; Εκείνος είχε ραντεβού με πελάτη και επιστρέφει σπίτι φρεσκομπανιαρισμένος; Που οφείλεται η ξένη μυρωδιά, που δεν είχατε παρατηρήσει πιο πριν; Ένα άρωμα μπορεί να αποτελεί απόδειξη απιστίας, διότι κατά την πράξη έρχεσαι σε στενή επαφή και το σώμα σου μυρίζει από το σώμα του άλλου προσώπου. Το ίδιο ισχύει και στη περίπτωση που βρείτε make up στο γιακά του πουκαμίσου, ρουζ ή κραγιόν στα ρούχα και ύποπτα ίχνη π.χ. στο εσώρουχο.

Προσοχή: Μπορεί ο ιδιωτικός ερευνητής (ντετέκτιβ) μας να μη διαπιστώσει την προέλευση της μυρωδιάς, αλλά μπορεί να αναγνωρίσει τα ύποπτα ίχνη. Φανταστείτε ότι βρίσκουμε ίχνη σπέρματος στα εσώρουχα της γυναίκας σας. Πως βρέθηκαν εκεί αν δεν το κάνατε εσείς; Επίσης μπορούμε να βρούμε γυναικείο DNA στο εσώρουχο του άντρα. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας προσφέρει απτές αποδείξεις που σας διαφωτίζουν και σας σιγουρεύουν.

Οι τρεις προαναφερόμενες βασικές ενδείξεις απιστίας δεν θα πρέπει να εξετάζονται μεμονωμένα. Γενικά υπάρχουν πολλές ενδείξεις και χαρακτηριστικά στοιχεία που μπορεί να αποδεικνύουν την απιστία. Δεν γνωρίζουμε ποια είναι στη δική σας περίπτωση. Δεν παρατηρεί ο καθένας τα προφανή σημάδια, άλλοι πάλι πιστεύουν τη κάθε δικαιολογία, όσο «μπανάλ» κι αν είναι αυτή. Για να βρείτε αποδείξεις απιστίας χρειάζεστε κατά κανόνα βοήθεια και μάλιστα τη βοήθεια ενός γραφείου ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ). Πεπειραμένοι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) ερευνούν και παρακολουθούν το σύντροφό σας και ελέγχουν αν ευσταθούν οι ενδείξεις. Καταλάβετε εγκαίρως αν σας απατούν διαφορετικά η παράλληλη σχέση μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα τη σχέση σας. Ο έλεγχος των ερευνητών μας θα σας βοηθήσει.

Αν ξαφνικά ο σύντροφος σας είναι πιο δραστήριος σεξουαλικά, χρησιμοποιεί νέες σεξουαλικές στάσεις και είναι πιο εξωστρεφής σεξουαλικά ή αντίθετα όταν ο σύντροφος απομακρύνεται από εσάς, τότε να είστε σε επιφυλακή. Αν ξαφνικά έχει εμμονή με το σώμα του (τα κιλά πρέπει να φύγουν για την ερωμένη), παίρνει καινούργια ρούχα, δίνει υπερβολική σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, τότε βιαστείτε, για να σώσετε τη σχέση σας. Διότι, ακόμη και μετά από μια απιστία μπορείτε να σώσετε το γάμο ή τη σχέση σας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχει τελειώσει η παράλληλη σχέση. Για να είστε σίγουροι ότι έληξε χρειάζεστε αποδείξεις από έναν πεπειραμένο ιδιωτικό ερευνητή (ντετέκτιβ). Συμβουλευτείτε το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) μας.

Το σημείο επαφής σας για θέματα απιστίας:

 

 

Αν πιστεύετε ότι αγάπη δεν σημαίνει προσωπικό όφελος τότε ίσως να έχετε δίκιο αλλά οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) του γραφείου SPYRO ανακαλύπτουν καθημερινά ότι ο κανόνας αυτός έχει πολλές εξαιρέσεις.

Μην επιτρέπετε να σας κοροϊδεύουν, αλλά αφήστε να σας βρούνε οι ιδιωτικοί ερευνητές (ντετέκτιβς) του γραφείου μας απτές αποδείξεις για τη σεξουαλική συμπεριφορά του συντρόφου σας ή της συντρόφου σας.

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) SPYro σας εξυπηρετεί σε όλη την ομοσπονδία- παντού όπου χρειάζεστε τη στήριξη ενός ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ).


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.