ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Το stalking (παρενόχληση),χωρίζεται σε δύο κατηγορίες

Από τη μία πλευρά έχουμε τους Stalker που έχουν ερωτική εμμονή με κάποιο πρόσωπο.

Αυτή είναι η τυπική κατηγορία των Stalker, οι οποίοι έχουν αναπτύξει μια εμμονή ή έχουν εμμονή με κάποιο πρόσωπο με το οποίο δεν έχουν καμία προσωπική σχέση. Ο Stalker μπορεί να επιλέξει ως θύμα κάποιο πρόσωπο που γνωρίζει ελάχιστα ή και κάποιο πρόσωπο το οποίο του είναι παντελώς άγνωστο.

Οι Stalkers που ακολουθούν τους διάσημους ή τους απειλούν επίσης εντάσσονται σε αυτή τη κατηγορία του stalking.

Οι Stalkers που έχουν ερωτική εμμονή με κάποιο πρόσωπο δεν επιδιώκουν απλά να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους, αλλά περιμένουν ότι και τα θύματα τους θα συμμετέχουν στο παιχνίδι. Οι Stalker πιστεύουν ότι με το να δείξουν ενδιαφέρον στα θύματα τους μπορούν και να κερδίσουν την αγάπη τους. Επιθυμούν τη δημιουργία προσωπικής σχέσης με το θύμα τους. Σε περίπτωση που το θύμα τους αρνείται να παίξει με τους κανόνες του Stalker τότε μπορεί να προχωρήσει σε απειλές και εκφοβισμούς.

Σε περίπτωση που δεν εκφράσουν απειλές και εκφοβισμούς μερικοί Stalker καταφεύγουν στη χρήση βίας.

Από την άλλη έχουμε τη κατηγορία στην οποία εντάσσονται «οι Stalker που έχουν απλώς εμμονές».

Η δεύτερη κατηγορία stalking περιλαμβάνει περίπου 7080όλων των περιπτώσεων stalking και διαφέρει από τη πρώτη στο ότι υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ του Stalker και του θύματος. Σε πολλές περιπτώσεις οι Stalker θέλουν να δείξουν την κυριαρχία τους και να τρομοκρατούν τα θύματα τους.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.