ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
Υποθέσεις διατροφής

Σε περίπτωση που ο/η σύζυγος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα διαβίωσης του /της μετά το διαζύγιο τότε δικαιούται διατροφή από τον άλλο. Οι περιπτώσεις όπου οι συνθήκες διαβίωσης του ατόμου που δικαιούται διατροφή αλλάζουν είναι προβληματικές. Η διατροφή μπορεί ουσιαστικά να απειληθεί αν μετά τη λύση του γάμου ο/η σύζυγος, που δικαιούται διατροφή, κάνει μια καινούργια σχέση ακόμη και αν δεν έχει τελεστεί γάμος.

Μόνο που συνήθως αυτό δεν το παραδέχεται ο/η σύζυγος που λαμβάνει τη διατροφή για να μην χάσει το δικαίωμα της διατροφής.


Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.