ΚΑΛΕΣΤΕ
6974 372 702
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SPYRO.com.gr

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ, εργάζεται με μεθοδικότητα, μυστικότητα και στοχευμένη δράση ώστε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας να ικανοποιούν τον εκάστοτε πελάτη μας και να είναι αντάξια της φήμης μας.
http://spynet.gr/Ντετεκτιβ Θεσσαλονικη

Οι προσωπικές παρακολουθήσεις ενδείκνυνται, όταν απαιτείται η διερεύνηση αντικειμένων ή ατόμων, δηλαδή π.χ. επισκέπτες, επαφές, τόπος διαμονής / παραμονής, δραστηριότητες ή καθημερινές ενέργειες. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε γραφεία σε όλη την Ελλάδα.


Έχουμε παρακολουθήσει, κατά πόδας, και άτομα-στόχους ακόμη και εκτός συνόρων και σε άλλες ηπείρους.


Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αστυνομικά σήριαλ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακόμη και ο καλύτερος ντέντεκτιβ δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μόνος του ένα άτομο, να το ακολουθεί ελαττώνοντας την απόσταση σε μερικά μέτρα, να μην τον παίρνει είδηση κανείς και να βρίσκει πάντα χώρο για στάθμευση. Παρόμοιες ατζαμοσύνες είναι καταδικασμένες σε αποτυχία από την αρχή.

Όποιος επαγγελματίας δει τέτοιες ταινίες, θα αναρωτηθεί για το εάν έκανε κάποιο λάθος σε όλη του την επαγγελματική ζωή. Κατά κανόνα δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα μόνος του, συνήθως εργαζόμαστε σε ομάδες των 2. Αλλά και η ημερήσια αμοιβή για τους ντέντεκτιβ, που στα σήριαλ είναι, 1 μπύρα και 1 ντόνατ, δεν στέκεται.Σε κάθε περίπτωση, όποια υπόθεση και αν σας απασχολεί, το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ζακυνθινός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι στη διάθεσή σας.

Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να εξασφαλίσουμε τη λύση των προβλημάτων σας και να σας παρέχουμε εν γένει υποστήριξη με πλήρη εχεμύθεια και υπευθυνότητα.

Όλες μας οι κινήσεις είναι προμελετημένες και προγραμματισμένες σύμφωνα με το αντίστοιχο νομικό πλαίσιο και όλες οι υποθέσεις που μας εμπιστεύεστε πάντα θα κινούνται στα θεμιτά αυτά νομικά όρια.

Βέβαια, είμαστε πάντοτε ευέλικτοι, ώστε να προλαβαίνουμε τις μεταβολές και τις αλλαγές της σύγχρονης κουραστικής πραγματικότητας. Δεσμευόμαστε, πλήρη εχεμύθεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα στους εντολείς πελάτες μας.